Ik ben Danny Bouwmeester uit Assen en ik heb werk gemaakt van mijn achternaam. Sinds 2012 run ik mijn eigen bouwbedrijf DB Bouw, in Assen.

Ik ben een geboren en getogen nuchtere Assenaar met 2 rechterhanden. Van jongs af aan gebruik ik deze graag in combinatie met ruwe materialen om mooie constructies te bouwen. Ik wil maken, en werken in de bouw is voor mij daarom ook de enige juiste en logische keuze.

Al jaren voer ik met veel plezier, passie en precisie allerlei mooie bouwklussen uit waar ik ondertussen ook goed geschoold en creatief personeel voor heb gevonden om mij hierin te assisteren. Want, als je vakmanschap levert, krijg je het altijd druk en moet je groeien. Door onze vakmanschap en kwaliteit te combineren met een no nonsens flexibele werkinstelling krijgen wij elke klus gedaan naar tevredenheid van de klant. Samen maken we vlot iets moois en goeds van elke klus die we doen, dat is ons werk.

Samen met mijn personeel zijn we bedreven in vrijwel alle facetten van de bouw, met als specialisatie Uitbouwen / Aanbouwen / Bijbouwen, waarover u onder de gelijknamige knop op mijn website meer informatie kunt vinden.

DB Bouw Assen is een erkend leerbedrijf met alle benodigde certificaten. Ons personeel is goed opgeleid, gediplomeerd en VCA gecertificeerd.

Kenmerken en werkwijze van DB Bouw
  • Wij gaan altijd eerst uitgebreid met een klant in gesprek om te kijken wat de wensen zijn en geven dan een eerste indruk hoe wij dat kunnen realiseren.
  • We nemen een klant daarna mee in het proces van het creëren van die wens en doen alles in overleg zodat de klant betrokken blijft.
  • We werken met hoogwaardige en duurzame producten, die we vaak lokaal betrekken bij lokale ondernemers met wie we vaste afspraken hebben.
  • Ons netwerk aan vaklui gaat verder dan alleen ons eigen bedrijf en we zijn niet te verlegen om met anderen samen te werken op en aan een klus.
  • DB Bouw werkt eerder 6 dan 5 dagen in de week en zijn bereid door te buffelen als dat nodig is in tijden van drukte.

Kortom, uw klus is bij ons in goede ruwe handen!

Voor referenties verwijzen we u graag door naar onze projectpagina op deze site en onze social media pagina’s waar u op kan komen door op de icoontjes op de site te klikken.