Verbouw aan uw bestaande woning is globaal op te delen in uitbouw, aanbouw, bijbouw, interne verbouwing, renovatie en onderhouden van uw woning of pand.
Bij dit soort klussen is ervaring, inzicht en deskundigheid eigenlijk nog belangrijker dan bij nieuwbouw. Dit komt omdat wij als bouwbedrijf te maken krijgen met constructies die in het verleden meestal door anderen zijn gemaakt en we eerst goed moeten bekijken hoe iets in elkaar steekt. Wij gaan niet zomaar op voorgaande bouwtekeningen af, maar bekijken elke situatie eerst met onze ogen en handen om goed in te schatten hoe we op een veilige en efficiënte manier het project tot een goed resultaat kunnen brengen.

We doen veel badkamerverbouwingen en hebben er plezier van als u na onze inspanningen kan genieten van een badkamer die helemaal is verbouwd en ingericht naar uw wens!

Nieuwbouw is ons ook niet vreemd. Het is mooi om een project vanaf de basis te kunnen maken en naar wens te kunnen opleveren, dat geeft veel voldoening.

Wij nemen het meest particuliere klussen aan en zitten wekelijks bij mensen thuis, om een huis of ander pand aan te passen aan de wensen van de klant. Het geeft voldoening om samen met de klant creatief mee te denken zodat het wooncomfort van onze klant een nieuwe impuls krijgt.

Vertrouw op het vakmanschap van DB Bouw! Wij helpen u verder en maken het klaar zodat u kunt u binnen een schappelijke termijn genieten van uw “nieuwe huis”.