In deze tijden van het nieuwe werken in de nieuwe economie, krijgen wij veel aanvragen voor zowel uitbouwen, aanbouwen en vaak bijbouwen, als kantoor. Steeds meer mensen werken vanuit huis, en dit thuiswerken is medio 2020 inmiddels al bijna weer het nieuwe normaal.

Wij denken graag met u mee hoe u zo’n werkplek thuis creëert. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw kantoor aan huis maken en kunt u wonen en werken gescheiden houden, wat wel zo gezond en fijn is.

Als u een grote bedrijfsruimte wilt opdelen in kleinere werkruimtes, of op zoek bent naar afscherming van een werkplek, kunnen wij van DB Bouw u ook helpen!

Wij maken ook scheidingswanden voor op kantoren en in bedrijfsruimtes. In deze tijden komt dit specialisme die wij al hadden goed van pas. Door de Coronacrisis gaan steeds meer bedrijven over op het plaatsen van scheidingswanden zodat personeel afgescheiden van elkaar kan werken, of om ruimtes meer hygiënisch in te richten.

Dit valt allemaal onder het zogenaamde nieuwe werken. En dat gaat verder dan even simpel een wandje plaatsen. Wij luisteren goed naar de wensen van u als klant en die van uw personeel, en we kijken naar ergonomische en duurzame flexibele oplossingen.

Wij kunnen deze scheidingswanden vrij vlot maken en inbouwen zodat uw bedrijf klaar is voor het nieuwe werken in, en waarschijnlijk na, de Coronacrisis.

De scheidingswanden die wij maken zijn leverbaar in diverse soorten uitvoeringen van verschillende materialen zoals: hout, multiplex, triplex, glas, plexiglas, perspex enz. We kunnen ze ook gestoffeerd leveren voor plekken waar de hygiëne goed op orde moet zijn. De scheidingswanden zijn makkelijk verplaatsbaar en onderling te koppelen, zodat u snel een afgeschermde ruimte neerzet en na gebruik weer opruimt.

Uw werkplek ook Corona-proof? Wij zorgen er voor!